Takim informues me anëtarët e Komitetit Rajonal dhe Tryezës Teknike Antitrafik të Qarkut Dibër

54525913_415672965668991_2652252273622646784_n
Ditën e sotme me datë 23.10.2020, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, në ambientet e Institucionit të Prefektit, u zhvillua një takim informues me anëtarët e Komitetit Rajonal dhe Tryezës Teknike Antitrafik të Qarkut Dibër.  Në këtë takim morrën pjesë përveç anëtarëve të Komitetit dhe Tryezës Teknike, edhe përfaqësues të Ministrisë së Brendshme, Ministrisë së Shëndetësisë dhe prezencës së International Organisation for Migration (IOM) në Shqipëri. Takimi, sipas një axh...
More

Mbledhje me Drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor

67669493_2441493129469399_3224278678351380480_n
Ditën e sotme me datë 30.09.2020, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, u zhvillua në Dibër mbledhja e rradhës me drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor me rend dite: Raportim mbi realizimin e detyrave të muajit shtator 2020. Prefekti, pas raportimeve të drejtuesve të institucioneve, i falenderoi të gjithë të pranishmit për punën e bërë, bashkëpunimin e treguar dhe kërkoi veçanërisht të merren masa për mbajtjen nën kontroll të situatës së rendit dhe siguri...
More

Mbledhje me Drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor

thumbnail_IMG_7710
Ditën e martë me datë 29.09.2020, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, u zhvillua në Bulqizë mbledhja e rradhës me drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor me rend dite: Raportim mbi realizimin e detyrave të muajit shtator 2020. Prefekti, pas raportimeve të drejtuesve të institucioneve, i falenderoi të gjithë të pranishmit për punën e bërë, bashkëpunimin e treguar dhe kërkoi veçanërisht nga Drejtuesi i ZVA-së, Drejtuesi i Njësisë Vendore të Shëndetit Publik d...
More

Mesazhi i Prefektit me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2020-2021

thumbnail_e4a3b2f4-752f-45bf-a904-28642ed9d72e
Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2020-2021, Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, vizitoi disa shkolla në bashkitë Mat, Klos, Dibër dhe Bulqizë, për të dhënë mesazhin e tij të urimit në këtë fillim viti krejt të veçantë për të gjithë nxënësit dhe mësuesit. Prefekti, duke iu uruar sukesese të gjithë nxënësve dhe lehtësi në punë të gjithë mësuesve, u shpreh se përpjekja e përbashkët për të garantuar një edukim cilësor do t’i shërbejë padyshim një të ardhmeje të përbashkët më t...
More

Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu organizon takim me perfaqesues te Bashkise dhe Zyres Vendore te Arsimit Bulqize

67669493_2441493129469399_3224278678351380480_n
Diten e sotme me date 28.07.2020, Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu organizoi nje takim ne te cilin morren pjese Kryetari i Bashkise Bulqize, Drejtuesi i Zyres Vendore te Arsimit Bulqize dhe specialiste te fushes. Qellimi i takimit ishte koordinimi i punes per hartimin dhe zbatimin e planit te masave per pergatitjen e ambjenteve dhe zgjidhjen e problematikave infrastrukturore te sitemit arsimor parauniversitar ne Bashkine Bulqize perpara çeljes se vitit te ri shkollor 2020-2021. Prefek...
More

Mbledhje e Task-Forcës për parandalimin e përhapjes së Covid-19

thumbnail_IMG_7710
Sot me date 17.06.2020, Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, duke marre shkas nga shtimi i rasteve te personave te prekur nga Covid-19, mblodhi ne takim drejtuesit e institucioneve pjese e Task-Forces se ngritur per zbatimin e masave parandaluese.  Prefekti, ne vazhdim te rekomandimeve dhe kerkesave te meparshme, serish kerkoi nga te gjithe anetaret e Task-Forces, te jene te angazhuar vazhdimisht per te garantuar zbatimin e protokollit te masave te miratuara nga Ministria e Shendetesise....
More

Plan Masash per parandalimin e perhapjes se Virusit Korona

thumbnail_IMG_7710
Diten e sotme me date 11.03.2020, Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, ne vijim te zbatimit te planit te masave, urdherave dhe udhezimeve te dala nga mbledhja e qeverise, organizoi nje takim ne te cilin morren pjese Kryetari i Bashkise Diber, Drejtori i Njesise Vendore te Kujdesit Shendetesor Diber, Drejtori i Sherbimit Spitalor Rajonal Peshkopi, perfaqesuesi i Inspektoriatit Shteteror Shendetesor Diber dhe Pergjegjesi i Deges se Postes Diber. Prefekti kerkoi nga te gjithe te pranishmi...
More

Mbledhje me Drejtuesit e Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor

67669493_2441493129469399_3224278678351380480_n
Diten e enjte me date 27.02.2020, nen drejtimin e Prefektit te Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, u zhvillua takimi i muajit shkurt me Drejtuesit e Institucioneve Qendrore ne Nivel Vendor. Prefekti, pas raportimeve te drejtuesve te institucioneve, duke i falenderuar te gjithe te pranishmit per punen e bere dhe bashkepunimin e treguar, theksoi si te rendesishem angazhimin per ndergjegjesimin e perfaqesuesve te bizneseve per leshimin e kuponit tatimor si detyrim ligjor. Gjithashtu per sa i perket ...
More

Mbledhje e Organit Këshillues pranë Prefektit

54525913_415672965668991_2652252273622646784_n
Sot me datë 26.02.2020, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, dhe me pjesëmarrjen e kryetarëve të bashkive të Qarkut Dibër, përfaqësuesve të Sektorit të Ekstensionit Bujqësor dhe të Bordit Rajonal të Kullimit, u zhvillua mbledhja e rradhës e Organit Këshillues me temë kryesore bujqësinë dhe mbarëvajtjen e sezonit të ujitjes në Qarkun e Dibrës. Prefekti, në këtë kuadër kërkoi nga të gjithë të pranishmit të angazhohen me të gjitha kapacitetet për të arritur një bashkëpun...
More

Analiza e punës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Dibër për vitin 2019

67669493_2441493129469399_3224278678351380480_n
Sot më datë 22.01.2020, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, u zhvillua analiza e punës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Dibër, e cila u ndoq gjithashtu nga Zëvendësministri i Brendshëm Z. Besfort Lamallari. Prefekti, duke falenderuar Zv. Ministrin për pjesëmarrjen dhe stafin e tij për punën e bërë, me qëllim zhvillimin e një analize konstruktive dhe rezultative, u fokusua në prezantimin e veprimtarisë së kryer për realizmin e objektivave, si dhe implementimin ...
More