Mbledhje e Tryezës Teknike Antitrafik

Ditën e martë me datë 25.09.2019 në Institucionin e Prefektit u zhvillua takimi i rradhës së Tryezës Teknike Antitrafik. Në këtë takim u u raportua mbi punën e bërë në drejtim të sensibilizimit, evidentimit dhe menaxhimit të rasteve (nëse ka patur). Gjithashtu u kërkua nga institucionet vendore të merren masa për organizimin e aktiviteteve në kuadër të muajit tetor i shënuar si muaji antitrafik.
More

Ceremonia e dhënies së titullit ” Nder i Qarkut Dibër” Z. Artan Cuku

thumbnail_file-8
Sot më datë 15.08.2019, Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, mori pjesë në ceremoninë e dhënies së titullit "Nder i Qarkut Dibër" Z. Artan Cuku me motivacionin "Për vlerat e veçanta njerëzore, kontributin e lartë ne strukturat e Policisë së Shtetit, sakrificën e pashembullt dhe të pa kompromis në luftën kundër krimit të organizuar si dhe lartësimin e vlerave morale, historike dhe fisnike të Qarkut Dibër". Prefekti në fjalën e tij të rastit vlerësoi punën dhe veprën e Z. Artan Cuku dhe fal...
More

Konstituohet Këshilli i Bashkisë Klos

67897019_1097485343782238_9120018180067033088_n
Sot më datë 07. 08. 2019 Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishëm në mbledhjen e konstituimit të Këshillit të Bashkisë Klos, ku gjithashtu u zhvillua edhe ceremonia e marrjes së detyrës së kryetarit të ri të kësaj bashkie. Në këtë mbledhje, sipas procedurave të përcaktuara në ligj, u zgjodhën Kryetari dhe Zv/Kryetari i Këshillit Bashkiak si dhe 4 përfaqësuesit e Këshillit të Bashkisë Klos për në Këshillin e Qarkut Dibër. Prefekti, në fjalën e tij të rastit përshëndeti të ...
More

Konstituohet Këshilli i Bashkisë Dibër

67758001_400931800545672_7299842543607349248_n
Diten e marte me date 06. 08. 2019, Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishem ne mbledhjen e konstituimit te Keshillit te Bashkise Diber, ku gjithashtu u zhvillua edhe ceremonia e marrjes se detyres se kryetarit te ri te kesaj bashkie. Ne kete mbledhje, sipas procedurave te percaktuara ne ligj, u zgjodhen Kryetari dhe Nenkryetari i Keshillit Bashkiak si dhe 5 perfaqesuesit e Keshillit te Bashkise Diber per ne Keshillin e Qarkut Diber.
More

Konstituohet Këshilli i Bashkisë Bulqizë

67669493_2441493129469399_3224278678351380480_n
Sot me date 05. 08. 2019 Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishem ne mbledhjen e konstituimit te Keshillit te Bashkise Bulqize, ku gjithashtu u zhvillua edhe ceremonia e marrjes se detyres se kryetarit te ri te kesaj bashkie. Ne kete mbledhje u zgjodhen Kryetari dhe Nenkryetari i Keshillit Bashkiak si dhe 4 perfaqesuesit e Keshillit te Bashkise Bulqize (perfshire Kryetarin e Bashkise) per ne Keshillin e Qarkut Diber.
More

TİKA ofron mbështetje për bletarët e Dibrës

67619840_2393698524248774_1094554406587727872_o
Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu morri pjese ne ceremonine e shperndarjes se 400 koshereve te bleteve per 40 bletare te rrethit te Dibres, ne kuader te “Programit te Asistences se Sigurise se Ushqimit dhe Jeteses ne Vendet e Europes Lindore dhe Ballkanit” realizuar nga Agjensia Turke per Bashkepunim dhe Koordinim - TİKA. Ne kuader te ketij projekti u asistuan 40 familje anetare te Shoqates se Bletareve Diber, te cilet sigurojne jetesen me prodhimin e mjaltit/produkteve te bleteve dhe j...
More

Mbledhja e Konstituimit të Këshillit të Bashkisë Mat

67897764_729800860784729_692687811488251904_n
Diten e premte me date 02. 08. 2019 Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishem ne mbledhjen e konstituimit te Keshillit te Bashkise Mat, ku gjithashtu u zhvillua edhe ceremonia e marrjes se detyres se kryetarit te ri te bashkise. Ne kete mbledhje u zgjodhen Kryetari dhe Nenkryetari i Keshillit Bashkiak si dhe perfaqesuesit e Keshillit te Bashkise Mat per ne Keshillin e Qarkut Diber. Prefekti, ne fjalen e tij pershendetese theksoi rendesine e bashkepunimit dhe mbeshtetjes reci...
More

Mbledhje me Drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor

67181125_1081520175384397_6484481738771791872_n
Sot më datë 30. 07. 2019, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, u zhvillua mbledhja e muajit korrik me Drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor, në të cilën u raportua mbi aktivitetin mujor të punës së institucioneve. Prefekti duke vlerësuar me rëndësi furnizimin e popullatës me dru zjarri kërkoi nga organet kompetente të merren të gjitha masat për zbatimin e ligjit në këtë fushë në mënyrë që të furnizohet e gjithë popullata sipas nevojave. Prefekti, kërk...
More

Mbledhje me Sekretarët e Këshillave Bashkiakë

67298098_2191937891097595_4464991723965120512_n
Sot më datë 25. 07. 2019 nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu u zhvillua një takim me Sekretarët e të katër Këshillave Bashkiakë dhe u diskutua mbi realizimin e një procesi të rregullt e ligjor të konstituimit të këshillavë të rinj bashkiakë të dala si rezultat i zgjedhjeve të 30 qershorit. Prefekti kërkoi nga Sekretarët e Këshillave, që pas shpalljes së rezultateve nga organi kompetent i përcaktuar në Kodin Zgjedhor, të merren të gjitha masat e nevojshme në respekt të af...
More

Takim me qëllim analizimin e masave të marra për mbrojtjen e pyjeve nga zjarri dhe dëmtuesit e tjerë

54525913_415672965668991_2652252273622646784_n
Sot me date 12. 07. 2019 nen drejtimin e Prefektit te Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu u zhvillua nje takim me qellim analizimin e masave te marra per mbrojtjen e pyjeve nga zjarri dhe demtuesit e tjere. Prefekti duke theksuar rendesine e takimit, dhe duke permbledhur shkurtimisht shqetesimin e tij per situaten, kerkoi nga perfaqesuesit e institucioneve te informojne per punen e bere ne kete drejtim, per planet e masave dhe te diskutojne mbi gjetjen e nje zgjidhjeje efikase qe do te mund ti jept...
More