Mbledhje me Drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor

Mbledhje me Drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor
Ditën e sotme me datë 24.02.2021, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, u zhvillua në Peshkopi mbledhja e rradhës me drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor me rend dite: Raportim mbi realizimin e detyrave të muajit shkurt 2021. Shërbimi ndaj qytetarëve. Zbatimi i masave anti-Covid. Gjithashtu, në kuadër të zbatimit të masave anti-Covid, mbledhja u zh...
Lexo më shumë

Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu mbledh Organin Keshillues

Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu mbledh Organin Keshillues
Diten e sotme me date 18.02.2021, nen drejtimin e Prefektit te Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, u zhvillua mbledhja e rradhes e Organit Keshillues me tematike: Raportim mbi problematikat ne fushen e bujqesise, masat e marra per mbarevajtjen e sezonit te vaditjes dhe mbi funksionimin e OPU-ve. Per shkak te kushtezimeve te pandemise, takimi u zhvillua online nepermjet platformes Webex, ndersa mor...
Lexo më shumë

Prefekti i Qarkut Dibër mbledh Task-Forcën Rajonale Anti-Covid

Prefekti i Qarkut Dibër mbledh Task-Forcën Rajonale Anti-Covid
Ditën e sotme me datë 09.02.2021, Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, mblodhi Task-Forcën Rajonale të ngritur për zbatimin e masave dhe protokolleve shëndetësore anti-Covid në Qarkun Dibër. Prefekti, duke u bazuar në situatën e krijuar nga prania e virusit Covid-19 dhe në domosdoshmërinë e zbatimit të masave anti-covid për shkak të ritmit të përhapjes së sëmundjes kërkoi nga anëtarët e ...
Lexo më shumë

Prefekti Nexhbedin Shehu merr pjesë në analizën vjetore të Zyrës Vendore të Arsimit Dibër

Prefekti Nexhbedin Shehu merr pjesë në analizën vjetore të Zyrës Vendore të Arsimit Dibër
Ditën e enjte me datë 04.02.2021, Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu mori pjesë në analizën vjetore të Zyrës Vendore të Arsimit Parauniversitar Dibër. Në analizën vjetore të organizuar në ambjentet e shkollës 9-vjeçare “Demir Gashi”, ishin të pranishëm drejtuesit e të gjitha shkollave të rrethit Dibër, ndërsa u diskutua mbi arritjet, mangësitë dhe objektivat për vitin 2021. Prefekti ...
Lexo më shumë

Mbledhje me Drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor

Mbledhje me Drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor
Ditën e sotme me datë 27.01.2021, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, u zhvillua në Peshkopi mbledhja e rradhës me drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor me rend dite: Raportim mbi realizimin e detyrave të muajit janar 2021. Në kuadër të zbatimit të masave anti-Covid, takimi u zhvillua me tre seanca. Prefekti, pas raportimeve të drejtuesve të institucioneve,...
Lexo më shumë

Mbledhje e Organit Këshillues pranë Prefektit

Mbledhje e Organit Këshillues pranë Prefektit
Ditën e sotme me datë 26.01.2021, nën drejtimin e Prefektit të qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, u zhvillua mbledhja e rradhës e Organit Këshillues me tematikë: “Raportim dhe diskutim mbi prioritetet e investimeve për zhvillimin ekonomiko-shoqëror të qarkut Dibër për vitin 2021”. Në këtë mbledhje ishin të pranishëm për të raportuar sipas rendit të ditës, përfaqësues të të katër bashkive të Qarku...
Lexo më shumë

Analiza e punës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Dibër për vitin 2020 

Analiza e punës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Dibër për vitin 2020 
Sot më datë 20.01.2021, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, u zhvillua analiza e punës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Dibër, e cila u ndoq gjithashtu nga Drejtorja e Drejtorisë për Çështjet Vendore dhe Prefekturat Znj. Alma Mele. Prefekti, duke falenderuar znj. Mele për pjesëmarrjen dhe stafin e tij për punën e bërë, me qëllim zhvillimin e një analize konstrukti...
Lexo më shumë

Ceremonia e 108 vjetorit të themelimit të Policisë së Shtetit

Ceremonia e 108 vjetorit të themelimit të Policisë së Shtetit
Ditën e sotme me datë 13.01.2021, Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, mori pjesë në ceremoninë e organizuar nga Drejtoria Vendore e Policisë Dibër me rastin e 108-Vjetorit të krijimit të Policisë së Shtetit. Prefekti gjatë fjalës së tij të rastit, theksoi rëndësinë e kësaj date duke sjellë në vëmendje sfidat dhe arritjet e Policisë së Shtetit ndër vite dhe duke vlerësuar gjithashtu angazh...
Lexo më shumë

Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, priti në takim përfaqësuesin e PPNEA-s.

Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, priti në takim përfaqësuesin e PPNEA-s.
Ditën e sotme me datë 08.01.2021, Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, priti në takim përfaqësuesin e Qendrës për Ruajtjen dhe Mbrojtjen e Mjedisit Natyror në Shqipëri (PPNEA), që si qëllim të sajin ka ruajtjen dhe mbrojtjen e faunës dhe resurseve natyrore. Qëllimi i vizitës së përfaqësuesve të kësaj organizate, e cila edhe më parë ka punuar për vlerësimin e vlerave të biodiversitetit pë...
Lexo më shumë

Prefekti i Qarkut Dibër mbledh Task-Forcën Rajonale Anti-Covid

Prefekti i Qarkut Dibër mbledh Task-Forcën Rajonale Anti-Covid
Ditën e sotme me datë 03.11.2020, Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, mblodhi Task-Forcën Rajonale të ngritur për zbatimin e masave dhe protokolleve shëndetësore anti-Covid në Qarkun Dibër. Prefekti, duke u bazuar në situatën e krijuar nga prania e virusit Covid-19 dhe në domosdoshmërinë e zbatimit të masave anti-covid, kërkoi nga anëtarët e Task-Forcës të rishikohen dhe ristrukturohen ...
Lexo më shumë