Takim me Kryetarët e Bashkive

Takim me Kryetarët e Bashkive
Diten e sotme me date 20. 11. 2019, nen drejtimin e Prefektit te Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu u zhvillua nje takim me kryetaret e te kater bashkive te Qarkut Diber per te diskutuar mbi realizimin e planit te investimeve dhe planit te mbledhjes se taksave. Prefekti kerkoi te raportohet ne menyre te hollesishme, per masen e realizimit te planit te investimeve dhe te diskutohet mbi shkaqet e mosr...
Lexo më shumë

Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu pret në takim përfaqësuesin e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri

Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu pret në takim përfaqësuesin e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri
Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, sot me date 03. 10. 2019, priti ne takim perfaqesuesin e Prezences se OSBE- se ne Shqiperi. Prefekti se pari duke e falenderuar per viziten, pershendeti kontributin dhe asistencen teknike te Prezences se OSBE- se ne Shqiperi, ne permiresimin e standarteve ne shume fusha te rendesishme qe lidhen me mirefunksionimin e shtetit te se drejtes dhe promovimi...
Lexo më shumë

Mbledhje me Drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor

Mbledhje me Drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor
Sot më datë 01. 10. 2019 nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu u zhvillua takimi i rradhës me drejtues të institucioneve qëndrore në nivel vendor. Në këtë takim drejtuesit e institucioneve sipas rendit të ditës raportuan mbi realizimin e detyrave dhe objektivave për muajt gusht dhe shtator, ndërsa Prefekti dha rekomandimet e tij sipas rastit duke ndaluar në disa çështje q...
Lexo më shumë

Mbledhje e Tryezës Teknike Antitrafik

Ditën e martë me datë 25.09.2019 në Institucionin e Prefektit u zhvillua takimi i rradhës së Tryezës Teknike Antitrafik. Në këtë takim u u raportua mbi punën e bërë në drejtim të sensibilizimit, evidentimit dhe menaxhimit të rasteve (nëse ka patur). Gjithashtu u kërkua nga institucionet vendore të merren masa për organizimin e aktiviteteve në kuadër të muajit tetor i shënuar si muaji antitrafik.
Lexo më shumë

Ceremonia e dhënies së titullit ” Nder i Qarkut Dibër” Z. Artan Cuku

Ceremonia e dhënies së titullit ” Nder i Qarkut Dibër” Z. Artan Cuku
Sot më datë 15.08.2019, Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, mori pjesë në ceremoninë e dhënies së titullit "Nder i Qarkut Dibër" Z. Artan Cuku me motivacionin "Për vlerat e veçanta njerëzore, kontributin e lartë ne strukturat e Policisë së Shtetit, sakrificën e pashembullt dhe të pa kompromis në luftën kundër krimit të organizuar si dhe lartësimin e vlerave morale, historike dhe fisnike të...
Lexo më shumë

Konstituohet Këshilli i Bashkisë Klos

Konstituohet Këshilli i Bashkisë Klos
Sot më datë 07. 08. 2019 Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishëm në mbledhjen e konstituimit të Këshillit të Bashkisë Klos, ku gjithashtu u zhvillua edhe ceremonia e marrjes së detyrës së kryetarit të ri të kësaj bashkie. Në këtë mbledhje, sipas procedurave të përcaktuara në ligj, u zgjodhën Kryetari dhe Zv/Kryetari i Këshillit Bashkiak si dhe 4 përfaqësuesit e Këshillit të B...
Lexo më shumë

Konstituohet Këshilli i Bashkisë Dibër

Konstituohet Këshilli i Bashkisë Dibër
Diten e marte me date 06. 08. 2019, Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishem ne mbledhjen e konstituimit te Keshillit te Bashkise Diber, ku gjithashtu u zhvillua edhe ceremonia e marrjes se detyres se kryetarit te ri te kesaj bashkie. Ne kete mbledhje, sipas procedurave te percaktuara ne ligj, u zgjodhen Kryetari dhe Nenkryetari i Keshillit Bashkiak si dhe 5 perfaqesuesit e Ke...
Lexo më shumë

Konstituohet Këshilli i Bashkisë Bulqizë

Konstituohet Këshilli i Bashkisë Bulqizë
Sot me date 05. 08. 2019 Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishem ne mbledhjen e konstituimit te Keshillit te Bashkise Bulqize, ku gjithashtu u zhvillua edhe ceremonia e marrjes se detyres se kryetarit te ri te kesaj bashkie. Ne kete mbledhje u zgjodhen Kryetari dhe Nenkryetari i Keshillit Bashkiak si dhe 4 perfaqesuesit e Keshillit te Bashkise Bulqize (perfshire Kryetarin e B...
Lexo më shumë

TİKA ofron mbështetje për bletarët e Dibrës

TİKA ofron mbështetje për bletarët e Dibrës
Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu morri pjese ne ceremonine e shperndarjes se 400 koshereve te bleteve per 40 bletare te rrethit te Dibres, ne kuader te “Programit te Asistences se Sigurise se Ushqimit dhe Jeteses ne Vendet e Europes Lindore dhe Ballkanit” realizuar nga Agjensia Turke per Bashkepunim dhe Koordinim - TİKA. Ne kuader te ketij projekti u asistuan 40 familje anetare te Shoqat...
Lexo më shumë

Mbledhja e Konstituimit të Këshillit të Bashkisë Mat

Mbledhja e Konstituimit të Këshillit të Bashkisë Mat
Diten e premte me date 02. 08. 2019 Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishem ne mbledhjen e konstituimit te Keshillit te Bashkise Mat, ku gjithashtu u zhvillua edhe ceremonia e marrjes se detyres se kryetarit te ri te bashkise. Ne kete mbledhje u zgjodhen Kryetari dhe Nenkryetari i Keshillit Bashkiak si dhe perfaqesuesit e Keshillit te Bashkise Mat per ne Keshillin e Qarkut Di...
Lexo më shumë