Konstituohet Këshilli i Bashkisë Dibër

Diten e marte me date 06. 08. 2019, Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishem ne mbledhjen e konstituimit te Keshillit te Bashkise Diber, ku gjithashtu u zhvillua edhe ceremonia e marrjes se detyres se kryetarit te ri te kesaj bashkie. Ne kete mbledhje, sipas procedurave te percaktuara ne ligj, u zgjodhen Kryetari dhe Nenkryetari i Keshillit Bashkiak si dhe 5 perfaqesuesit e Keshillit te Bashkise Diber per ne Keshillin e Qarkut Diber.
67758001_400931800545672_7299842543607349248_n