Mbledhja e Konstituimit të Këshillit të Bashkisë Mat

Diten e premte me date 02. 08. 2019 Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishem ne mbledhjen e konstituimit te Keshillit te Bashkise Mat, ku gjithashtu u zhvillua edhe ceremonia e marrjes se detyres se kryetarit te ri te bashkise. Ne kete mbledhje u zgjodhen Kryetari dhe Nenkryetari i Keshillit Bashkiak si dhe perfaqesuesit e Keshillit te Bashkise Mat per ne Keshillin e Qarkut Diber.
Prefekti, ne fjalen e tij pershendetese theksoi rendesine e bashkepunimit dhe mbeshtetjes reciproke ndermjet keshillit te bashkise dhe administrates se bashkise me qellim marrjen e vendimeve qe do ti sherbejne interesit publik.

67615024_423328464950462_6580980003121397760_n 67778193_423328374950471_325725655394156544_n 67897764_729800860784729_692687811488251904_n