Konstituohet Këshilli i Bashkisë Bulqizë

Sot me date 05. 08. 2019 Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishem ne mbledhjen e konstituimit te Keshillit te Bashkise Bulqize, ku gjithashtu u zhvillua edhe ceremonia e marrjes se detyres se kryetarit te ri te kesaj bashkie. Ne kete mbledhje u zgjodhen Kryetari dhe Nenkryetari i Keshillit Bashkiak si dhe 4 perfaqesuesit e Keshillit te Bashkise Bulqize (perfshire Kryetarin e Bashkise) per ne Keshillin e Qarkut Diber.

67669493_2441493129469399_3224278678351380480_n 131d31f6-edd8-48c8-a902-1c1cb5c224dc-1-747x420