Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu monitoron procesin e vaksinimit të mësuesve në Njësinë Administrative Maqëllarë

Diten e sotme me date 17.03.2021, Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu monitoroi nga afer procesin e vaksinimit te mesuesve te Shkolles se Mesme te Pergjithshme “Fiqiri Dine” Maqellare.
Procesi i vaksinimit te mesuesve vazhdon te kryhet ne perputhje me te gjitha kushtet dhe masat anti-covid, nen kujdesin e Njesise Vendore te Shendetit Publik Diber.
Prefekti nga ana e tij, pershendeti te gjithe punonjesit e shendetesise dhe i falenderoi per angazhimin e treguar ne kete proces te rendesishem vaksinimi.
Prefekti gjithashtu inkurajoi mesuesit duke theksuar se Komiteti Teknik ka dhene garancine e tij per sigurine e vaksines.