Takimi me fermeret e Rrethit Mat

Prefekti i Qarkut Diber z. Halit Palamani dhe Deputeti i ketij Qarku z. Shkelqim Cani morren pjese ne nje takim me fermeret e rrethit Mat. Takimi pati si qellim informimin e fermereve ne lidhje me kreditimet ne bujqesi e blektori me qellim zhvillimin e bujqesise ne kete rreth dhe si rrjedhim edhe forcimin e ekonomise se ketyre banoreve.

15146672_10209617446905578_1133912373_o