Mbledhja e Konstituimit të Këshillit të Bashkisë Klos

Mbledhja e Konstituimit të Këshillit të Bashkisë Klos
Ditën e sotme me datë 15.06.2023 Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishëm në mbledhjen e konstituimit të Këshillit të Bashkisë Klos të organizuar në mbështetje të nenit nr. 48 të Ligjit nr. 139 datë 17.12.2015 dhe Rregullores për Organizimin dhe Funksionimin e Këshillit Bashkiak. Sipas rendit të ditës, anëtarët e këshillit të ri zgjodhën Kryetarin, Nënkryetarët si dhe përfaqë...
Lexo më shumë

Mbledhja e Konstituimit të Këshillit të Bashkisë Mat

Mbledhja e Konstituimit të Këshillit të Bashkisë Mat
Ditën e sotme me datë 14. 06. 2023 Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, ishte i pranishëm në mbledhjen e konstituimit të Këshillit të Bashkisë Mat të organizuar në mbështetje të nenit nr. 48 të Ligjit nr. 139 datë 17.12.2015. Në bazë të rendit të ditës, anëtarët e këshillit të ri zgjodhën Kryetarin, Nënkryetarët si dhe përfaqësuesit e Këshillit të Bashkisë Mat për në Këshillin e Qarkut Dib...
Lexo më shumë

Mbledhja e Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore

Mbledhja e Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore
Ditën e sotme me datë 24. 05. 2023, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, u zhvillua në Ulëz të Bashkisë Mat mbledhja e Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore i krijuar sipas VKM-së nr. 593 datë 09. 10. 2018 “Për përbërjen, funksionet, detyrat dhe përgjegjësitë e Komiteteve të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore”. Prefekti në cilësinë e Kryetari...
Lexo më shumë

Për denoncimin e përfshirjes së punonjësve të administratës në procesin zgjedhor të datës 14 Maj 2023

Institucioni i Prefektit të Qarkut Dibër në bazë të shkresës Nr. 138 datë 11.01.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve për procesin zgjedhor vendor për vitin 2023, vë në dispozicion të dhënat e mëposhtme të kontaktit  nëpërmjet të cilave mund të denonconi çdo rast të përfshirjes, nxitjes, urdhërimit, shantazhimit apo kërkesës për përfshirjen e punonjësve të një institucioni në veprimtari pol...
Lexo më shumë

Prefekti i Qarkut Diber ndjek analizen vjetore te AKU-se.

Prefekti i Qarkut Diber ndjek analizen vjetore te AKU-se.
Diten e sotme me date 02.02.2023, Prefekti i Qarkut Diber Z. Nexhbedin Shehu mori pjese ne mbledhjen e analizes se veprimtarise se Drejtorise Rajonale te Autoritetit Kombetar te Ushqimit per vitin 2022. Prefekti ndersa falenderoi drejtuesin dhe stafin e institucionit per punen e bere dhe bashkepunimin e treguar ne trajtimin e problematikave te ndryshme te hasura gjate vitit, kerkoi gjithashtu kry...
Lexo më shumë

Mbledhje me Drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor

Ditën e sotme me datë 31.01.2023, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, u zhvillua në prefektidibergov mbledhja e rradhës me drejtues të Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor me rend dite: Raportim mbi realizimin e detyrave të muajit Janar 2023.   Prefekti kërkoi nga drejtuesit e institucioneve të zhvillojnë analizat e veprimtarisë së tyre për vitin 2022 ndërsa u diskutu...
Lexo më shumë

Mbledhje e Organit Këshillues pranë Prefektit

Mbledhje e Organit Këshillues pranë Prefektit
Sot me datë 26.01.2023, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, dhe me pjesëmarrjen e të gjithë antarëve të Organit Këshillues u zhvillua takimi i parë për vitin 2023, ndërsa u diskutua mbi prioritetet e Njësive të Vetëqeverisjes Vendore dhe Institucioneve Qëndrore në Nivel Vendor për vitin që sapo kemi nisur. Në përfundim të diskutimeve u miratua unanimisht tematika vjetor...
Lexo më shumë

Perkujtohet 110-Vjetori i Luftes se Grykes se Vogel

Perkujtohet 110-Vjetori i Luftes se Grykes se Vogel
Ditën e sotme me datë 20.01.2023, Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, morri pjesë në ceremoninë përkujtimore të organizuar nga Bashkia Dibër në bashkëpunim me Unionin e Krijuesve Dibranë në nder të 110-Vjetorit të Luftës së Grykës së Vogël dhe Selishtës përballë forcave Serbe. Prefekti, në fjalën e tij të rastit nderoi me respekt e mirënjohjë të thellë veprën dhe sakrificën e të gjithë ...
Lexo më shumë

Ceremonia e 110 – Vjetorit të themelimit të Policisë së Shtetit

Ceremonia e 110 – Vjetorit të themelimit të Policisë së Shtetit
Ditën e sotme me datë 13.01.2023, Prefekti i Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu, mori pjesë në ceremoninë e organizuar nga Drejtoria Vendore e Policisë Dibër me rastin e 110-Vjetorit të krijimit të Policisë së Shtetit. Prefekti, gjatë fjalës së tij të rastit, theksoi rëndësinë e kësaj date duke sjellë në vëmendje sfidat dhe arritjet e Policisë së Shtetit ndër vite dhe duke vlerësuar gjithashtu ang...
Lexo më shumë